بتاریخ ۱۲ جوزای سال روان(۱۴۰۰)، روز چهارشنبه، از ساعت ۹ الی ۱۰ صبح، محفلی بمناسبت تقدیر از سه مقاله‌ی برترِ دارنده‌ی عنوانِ “نقش جامعه‌ی دانشجویی در روند صلح پایدار افغانستان” که در خزان سال ۹۹ راه‌اندازی شده بود، در سالن کنفرانس‌های موسسه تحصیلات عالی آسیا به ابتکار انجمن علمی محصلان این موسسه برگزار گردید. این محفل که با تلاوتی چند از کلام الله مجید آغاز شد، با سخنرانی استاد منصوری رئیس موسسه تحصیلات عالی آسیا، آقای محمدی، معاون امور محصلان آسیا، دکلمه‌ی آقای نصیر احمد فیضی، ارائه‌ی چکیده‌ای از سه مقاله‌ی برتر توسط آقای دانیال دانشجوی حقوق، آقای سلطانی دانشجوی اقتصاد و آقای رادمنش طاهری دانشجوی حقوق، منتهی گشت. هدف از ترتیب این مسابقه‌ی علمی، ترویج‌دهی‌ای فرهنگ مقاله‌نویسی در نهادهای اکادمیک و سهیم ساختن محصلان درکارهای پژوهشی و تقویت‌بخشی انگیزه‌ی نویسندگی در وجود دانشجویان بود.
در ختم محفل برای هریک از مقاله‌های برتر لوح تقدير و جوایز نقدی داده شد.