پوهنحی اقتصاد مؤسسه تحصیلات عالی آسیا با همکاری مرکز تحقیقات علمی این مؤسسه، سمینار علمی “مدیریت انگیزش در شرایط بحران” را با ارایۀ محترم پوهنمل دکتر عبدالقدوس ابراهیمی و محترم پوهنیار هادی خردورز جویا برگزار نمود.
در این سمینار که به تاریخ 25 قوس 1400 در سالن کنفرانس مؤسسه تحصیلات عالی آسیا برگزار گردید، هیأت رهبری، اساتید و محصلان مؤسسه تحصیلات عالی آسیا، نمایندگان ادارات دولتی، فعالان جامعۀ مدنی و محققین حضور یافتند.
این سمینار علمی با تلاوت چند از آیات کلام الله مجید آغاز و سپس انجینیر غلام رسول سروری رئیس مؤسسه تحصیلات عالی آسیا در مورد اهمیت انگیزه در شرایط کنونی کشور و نیز نقش تحقیقات علمی و اشاعۀ آن به جامعه صحبت‌های همه‌جانبه‌یی را ایراد نمودند. ایشان برگزاری چنین کنفرانس‌های علمی و تحقیقی در محیط های علمی را قابل قدر نگریسته و یکی از وظایف اساسی و مهم نهادهای تحصیلات عالی دانستند. سپس اساتید محترم هر یک مطالب تهیه‌شده را برای اشتراک کنندگان ارائه نمودند. در این سمینار اهمیت مدیریت بحران در شرایط کنونی کشور، مهم خوانده شد. و بر رویکردهای مدیریتی اعم از ایجاد انگیزه، تولید امید و تدویر سمینارهای علمی و انگیزشی به عنوان عوامل مؤثر بر کاهش بحران و اثرات آن تاکید گردید. قابل ذکر است که سمینار هذا مورد استقبال گرم اشتراک کنندگان قرار گرفته و از برگزاری چنین برنامه‌های علمی از طرف نهادهای تحصیلات عالی در شرایط فعلی قدردانی نمودند. برنامه با پاسخ به سوالات اشتراک کنندگان به فرجام رسید و در ختم برنامه و به پاس زحمات محترم پوهنمل دکتر عبدالقدوس ابراهیمی و محترم پوهنیار هادی خردورز جویا در ارائه این سمینار علمی، سپاس‌نامه‌یی از طرف هیئت رهبری مؤسسه به هر یک از ایشان اهداء گردید.