Warning: An unexpected file (litespeed.php) was found, possible malware! File: /home/asiaedu/public_html/wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version/extensions/fl-builder-cache-helper/plugins/litespeed.php in /home/asiaedu/public_html/wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version/extensions/fl-builder-cache-helper/classes/class-fl-builder-cache-helper.php on line 175

ارایۀ مقالۀ علمی “بررسی ابعاد لازم دخالت نظام برای تأمین نظم و عدالت اقتصادی” توسط پوهنوال دکتر فریداحمد فرزام استاد پوهنحی اقتصاد مؤسسۀ تحصیلات عالی آسیا در همایش علمی وزارت محترم امور خارجه امارت اسلامی افغانستان و نهاد‌های تحصیلات عالی هرات.
این همایش علمی بگونۀ مشترک از طرف وزارت محترم امور خارجه امارت اسلامی افغانستان و پوهنتون‌های هرات در هتل ارگ هرات برگزار گردید.
این همایش علمی که یوم یک‌شنبه مورخ 29/12/1400 با برنامه‌ریزی ریاست روابط‌خارجه ولایت هرات برگزارگردید، اساتید نهادهای تحصیلات ‌عالی پیرامون “بررسی راه‌کارهای تقویت حمایت‌های ملی و بین‌المللی از افغانستان” بیانات علمی خویش را مطرح نمودند.
اشتراک مؤسسۀ تحصیلات عالی آسیا در این همایش بزرگ، به منظور تقویت روحیۀ همکاری نهادهای علمی با سایر نهادهای فعال در جامعه صورت گرفته و مقالۀ علمی که توسط پوهنوال دکتر فریداحمد فرزام در این مجمع ارایه گردید، نقش این نهاد را در سهم‌گیری به‌منظور انکشاف جامعه برملا می‌سازد.
قابل ذکر است که در این همایش علمی، به تعداد 10 تن از استادان و کارمندان به شمول هیئت رهبری و هیئت امنای مؤسسه شرکت نمودند.

Leave Comment

Your email address will not be published.