Warning: An unexpected file (litespeed.php) was found, possible malware! File: /home/asiaedu/public_html/wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version/extensions/fl-builder-cache-helper/plugins/litespeed.php in /home/asiaedu/public_html/wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version/extensions/fl-builder-cache-helper/classes/class-fl-builder-cache-helper.php on line 175

پوهنحی انجینیری مؤسسه تحصیلات عالی آسیا با همکاری مرکز تحقیقات علمی این مؤسسه، سمینار علمی ” تاریخچه سدسازی و اثرات اقتصادی و محیط زیستی آن” را با ارایۀ محترم انجینیر محمدالله حسنی استاد پوهنحی انجینیری برگزار نمود.
در این سمینار که به تاریخ 13 دلو 1400 در سالن کنفرانس مؤسسه تحصیلات عالی آسیا برگزار گردید، هیأت رهبری، اساتید و محصلان مؤسسه تحصیلات عالی آسیا، نمایندگان ادارات دولتی، فعالان جامعۀ مدنی و محققان حضور یافتند.
این سمینار علمی با تلاوت چند از آیات کلام الله مجید آغاز و سپس استاد عبدالکریم پویا رئیس پوهنحی انجینیری مؤسسه تحصیلات عالی آسیا در مورد اهمیت برگزاری سمینارهای علمی در شرایط کنونی کشور و نیز نقش تحقیقات علمی و اشاعۀ آن به جامعه صحبت‌های همه‌جانبه‌یی را ایراد نمودند. ایشان برگزاری چنین کنفرانس‌های علمی و تحقیقی در محیط‌های علمی را قابل قدر نگریسته و یکی از وظایف اساسی و مهم نهادهای تحصیلات عالی دانستند. سپس محترم انجینیر محمدالله حسنی مطالب تهیه‌شده را برای اشتراک کنندگان ارائه نمودند. در این سمینار تایخچه سدسازی، عوامل موثر بر طراحی سد، دیزاین سد، مدیریت آب در کشور و مسیر آیندۀ سدسازی کشور رای اشتراک کنندگان ارایه گردید. در ادامه، سمینار هذا توسط محترم حامد سیرت آمر مرکز تحقیقات علمی مؤسسه تحصیلات عالی آسیا جمع‌بندی گردیده و ایشان بر مفید بودن این سمینار برای سایر اشتراک کنندگان تاکید کرده و از برگزاری سمینارهای علمی مفید و مورد نیاز در آینده‌ی نزدیک خبر دادند.
قابل ذکر است که سمینار هذا مورد استقبال گرم اشتراک‌کنندگان قرار گرفته و از برگزاری چنین برنامه‌های علمی از طرف نهادهای تحصیلات عالی قدردانی نمودند. نهایتا برنامه با پاسخ به سوالات اشتراک کنندگان به فرجام رسید.

Leave Comment

Your email address will not be published.