درباره مؤسسه

سازمان‌های علمی و آکادمیک همیشه به عنوان عناصر سازنده اجتماع بوده اند اما در قرن بیست و یکم یکی از  تاثیر گذار‌ترین واحدهای اجتماعی می‌باشند؛ طوری که امروزه جوامع بشری سعی می ورزند تا با توسعه و انکشاف سازمان‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جامعه را به سمت نائل آمدن به اهداف و ارزش‌های والای انسانی سوق دهند. عمده ‌ترین مشخصه سازمان‌ها دست یافتن به اهداف از پیش تعیین شده می‌باشد. سازمان‌ها به عنوان نقطه تاثیرگذار بر جامعه‌های مدرن کنونی تلاش مینمایند.

موسسه تحصیلات عالی  آسیا از بدوّ تاسیس سعی داشته تا با تدوین و اجرای پالیسی‌های مفید، کارآمد و موثر به اهداف تعیین شده خویش که همانا؛ کمک به تحقق اهداف انکشافی علمی، آکادمیکی و تحقیقاتی وزارت تحصیلات عالی کشور، فراهم نمودن زمینه دسترسی عادلانه و متوازن به تحصیلات عالی، پرورش و تربیت نیروی متخصص و متعهد به ارزش‌های دینی، ملی، اخلاقی و گسترش مرزهای دانش در حوزه تحصیلات عالی را به سر منزل مقصود برساند. بدون شک فایق آمدن بر اهداف فوق الذکر نیاز به تلاش‌های شبانه روزی داشته که کادر رهبری و مسئولین اجرایی موسسه تحصیلات عالی  آسیا از آن دریغ نخواهد کرد.

ارزشها

رشد و پیشرفت مؤسسه تحصیلات عالی آسیا در ابعاد علمی و تحصیلی بدون توجه به ارزش‌ها، جامعه را در مسیر رشد مادی صرف قرار میدهد. رشد و تعالی تنها از مسیر رعایت اصول و خط مشی‌های برگرفته از مبانی ارزشی ارزش های اخلاقی، اجتماعی و اعتقادی تحقق خواهد یافت. برخی از مهمترین اصول و ارزشها که رعایت آنها در سطوح مختلف پلانهای استراتژیک تدوین شده این نهاد مورد توجه قرار گرفته است، به شرح ذیل می باشد.

1.  اهتمام و پایبندی به اصول و ارزش های اسلامی

2.  قانون مداری و توجه به اصول و ارزش های ملی